0180-614392
0

MEETING CHART 3M POST-IT 559 635X762MM BLANCO

Bestelnummer: 392522 op voorraad: 82

Verpakt per: STUK Prijs per: STUK

Logo
Icon
Icon
Icon
Specificaties
Productnummer: 392522
Merk: Post-it
Voorraad: 82
Verpakt per: STUK / 2
Prijs per: STUK
Kleuren: Wit
Kleur: Wit
Doelgroep: ICT'er, Zakelijke dienstverlening, Inkoper, Onderwijs, Secretaresse, ZZP'er
Thema: Presenteren, Organiseren, Papier
Formaat: 30-39 vel
Milieu: Aandacht voor het milieu, PEFC keurmerk
Omschrijving

Post-it® Zelfklevende Super Sticky Meeting Charts zijn effen witte flipovers ontwikkeld voor vergaderingen en presentaties. Dankzij de zelfklevende rug kleven de vellen stevig aan de meeste verticale oppervlakken en laten geen sporen achter bij verwijderen of verplaatsen. Denk, schrijf en houd je werk zichtbaar. Het hoogwaardige papier is bestand tegen doorlekken en de grafieken zijn voorzien van universele sleuven die passen op de meeste ezels of flipcharts. Ze kunnen ook aan een muur worden gehangen met Post-it®Super Sticky Wall Easel.

Post-it® Meeting Charts zijn perfect om mee te brainstormen, problemen op te lossen en presentaties te geven. Denk, schrijf en houd al uw ideeën zichtbaar.

De zelfklevende vellen plakken keer op keer op de meeste oppervlakken, blijven tot 2x langer plakken en kunnen worden verplaatst zonder schade aan het oppervlak. Tape of punaises zijn niet nodig, zoals bij standaard flipovervellen.

De stevige achterzijde is voorzien van een handgreep voor makkelijk meenemen en heeft universele sleuven om te passen op de meeste ezels.

Effen wit papier van hoge kwaliteit dat bestand is tegen het doordrukken van markers.

Stop met het urenlang overschrijven van notities na een brainstormsessie; download de gratis Post-it® App. Je kunt je notities nu direct vastleggen en opslaan, zodat je ze snel met je team kunt delen zonder dat je eerst een verslag hoeft te maken.

30 vellen per blok, elk vel meet 63,5 x 76,2 cm